Напоследък Салах е във впечатляваща форма за Ливърпул във Висшата лига,

...
Напоследък Салах е във впечатляваща форма за Ливърпул във Висшата лига,
Коментари Харесай

Абубакар: Мога да правя същото като Салах, не ме впечатлява

Напоследък Салах е във впечатляваща форма за Ливърпул във Висшата лига, като записа девет гола през последните си осем изяви във всички надпревари, само че към момента не е направил задоволително, с цел да завоюва хвалба от нападателя Абубакар, ръководещ клубната търговия в Саудитска Арабия в Ал Наср. Абубакар твърди, че би бил толкоз работлив за Ливърпул, колкото техния египетски национал, в случай че получи късмет да потвърди цената си на най-престижните спортни подиуми.

" Не съм впечатлен от него. Мога да върша това, което той прави. Просто нямам опция да играя в огромен клуб. Разбирам настройките на хората, той е един от най-хубавите голмайстори във Висшата лига. Логично е, че когато приказваш за подобен състезател, хората ще разясняват. Но споделих, че това е моето мнение, моята позиция. Не ми пука, в случай че хората не го харесват ", сподели някогашната звезда на Порто и Бешикташ Абубакар пред 90FootballFr за Салах.

Абубакар и преди се е изказвал снизходително за Салах, като постоянно неговите изявления са определяни като скандални и провокират необятен отзив в медиите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР